Om du önskar äta vegetariskt kost anger du detta i din anmälan till vårmötet. 
Vänligen observera att  det går ej att ändra eller anmäla detta val på plats!

OBS! - Anmälan av kostinformation/allergier från den 2 mars kan ej garanteras.

 

Lunch 18 mars
Kryddig Masalagryta på potatis, ärtor och brynt smör. Varm sittande lunch serveras med bordsvatten, sallad och bröd.

(Möjlighet att lägga till kyckling för 50 kr)

Festmåltid 18 mars
Förrätt
Gravad lax med picklade senapskorn, färskost och puffat vildris
Varmrätt
Bakad torsk med palternacka, grönkål, musselsås och potatis
Dessert
Äggkaka med hjortron och tonkacréme serveras med kaffe eller te

 

Vegetarisk meny:
Förrätt
Rostad Kejsarhatt med svampcremé, stekt pumpa & örter
Varmrätt
Grönärrtsrisotto med friterade kikärter, grillad hjärtsallad & Örter
Dessert
Äggkaka med hjortron och tonkacréme serveras med kaffe eller te

 

Lunch 19 mars
Rostad Blomkål med skarpsås och rostad mandel. Varm sittande lunch serveras med bordsvatten, sallad och bröd.

Hur jobbar Clarion Hotel Malmö Live med att minska sitt matavfall?
Att minska vårt avfall är ett av vårt viktigaste arbete hos oss.
B.la så väger vi allt matavfall så vi verkligen ser att det minskar & med hur mycket. 
Vi försöker minimera antalet bufféer som vi erbjuder kunder, och vi föredrar alltid att servera våra luncher och middagar på tallrik då vi får betydligt mindre matavfall.
Mycket av det som blir över försöker vi att använda till andra saker. Tar bl.a hand om ej uppätna wienerbröd och gör bread pudding av dem. 
Allt som vi skär bort från fisk och kött i köket gör vi såsbaser på.
Vi har även ett samarbete med Klimato, så vi klimat beräknar alla våra rätter och presenterar det på menyn. Detta för att gästen själva ska
kunna göra det bäst lämpade val för just dem i miljöfrågan.

Menyer
Vårmöte 2020 – Hållbara samhällen
18-19 mars Clarion Hotel Malmö Live