Om du önskar äta vegetariskt kost anger du detta i din anmälan till vårmötet. 
Vänligen observera att  det går ej att ändra eller anmäla detta val på plats!

 

Lunch 20 mars
Kyckling med krämigt grönsaksris
Veg: Kikärtsbiffar med krämigt grönsaksris

Festmåltid 20 mars
Förrätt: Bhaji 
Varmrätt: Kalventrecote med potatismuffin och portabellosvamp
Varmrätt veg: Fylld portabello med sojafärs
Dessert: Vispad vaniljpannacotta med hallon och rödbetsglace, hallonkrisp och rostad vit choklad


Lunch 21 mars
Lax med kokt potatis grönärtssås och rostad blomkål
Veg: Fylld tomat med linsragu och stekt lök

Hur jobbar Clarion Hotel Arlandaed att minska sitt matavfall?
Att minska vårt avfall är ett av vårt viktigaste arbete hos oss.
B.la så väger vi allt matavfall så vi verkligen ser att det minskar & med hur mycket. 
Vi försöker minimera antalet bufféer som vi erbjuder kunder, och vi föredrar alltid att servera våra luncher och middagar på tallrik då vi får betydligt mindre matavfall.
Mycket av det som blir över försöker vi att använda till andra saker. Tar bl.a hand om ej uppätna wienerbröd och gör bread pudding av dem. 
Allt som vi skär bort från fisk och kött i köket gör vi såsbaser på.
Vi har även ett samarbete med Klimato, så vi klimat beräknar alla våra rätter och presenterar det på menyn. Detta för att gästen själva ska
kunna göra det bäst lämpade val för just dem i miljöfrågan.

Menyer
Vårmöte 2019 – Vatten och sediment
20-21 mars Clarion Hotel Arlanda