Om du önskar äta vegetariskt kost anger du detta i din anmälan till vårmötet. 
Vänligen observera att  det går ej att ändra eller anmäla detta val på plats!

OBS! - Anmälan av kostinformation/allergier från den 25 april kan ej garanteras.

Lunch 24 maj

Varm lunch, sittandes, serveras med bordsvatten, sallad och bröd.

  • Kryddig Masalagryta på potatis, ärtor och brynt smör

  • Möjlighet att boka till kyckling 


Festmåltid 24 maj

Förrätt
Gravad lax med picklade senapskorn, färskost och puffat vildris

Varmrätt
Bakad torsk med palsternacka, grönkål, musselsås och potatis

Dessert
Äggkaka med hjortron och tonkacréme serveras med kaffe eller te

 

Vegetarisk meny

Förrätt
Rostad Kejsarhatt med svampcremé, stekt pumpa & örter

Varmrätt
Helbakad rotselleri med beluga linser, rostad rotselleripuré, rökt mandel och spansk körvel

Dessert
Äggkaka med hjortron och tonkacréme serveras med kaffe eller te

Lunch 25 maj

Varm lunch, sittandes, serveras med bordsvatten, sallad och bröd.

  • Rostad Blomkål med skarpsås och rostad mandel

Hur jobbar Clarion Hotel Malmö Live med att minska sitt matavfall?
Att minska vårt avfall är ett av vårt viktigaste arbete hos oss.
B.la så väger vi allt matavfall så vi verkligen ser att det minskar & med hur mycket. 
Vi försöker minimera antalet bufféer som vi erbjuder kunder, och vi föredrar alltid att servera våra luncher och middagar på tallrik då vi får betydligt mindre matavfall.
Mycket av det som blir över försöker vi att använda till andra saker. Tar bl.a hand om ej uppätna wienerbröd och gör bread pudding av dem. 
Allt som vi skär bort från fisk och kött i köket gör vi såsbaser på.
Vi har även ett samarbete med Klimato, så vi klimat beräknar alla våra rätter och presenterar det på menyn. Detta för att gästen själva ska
kunna göra det bäst lämpade val för just dem i miljöfrågan.

Menyer